Zaratili Tamara i Berni Eklston

Glas Srpske
Zaratili Tamara i Berni Eklston

Zbog naziva preparata za kosu koji proizvodi njena firma bogata nasljednica Tamara Eklston zamjerila se ocu i malo je nedostajalo da završi na sudu. Ukoliko bi liniju proizvoda nazvala "Formula 1" zloupotrijebila bi ime njegove kompanije, smatra Berni.

Ćerka vlasnika "Formule 1" Bernija Eklstona, 27-godišnja Tamara umalo nije završila na sudu zbog zloupotrebe imena očeve kompanije.

Tamara je pokrenula sopstveni biznis, otvorivši firmu proizvoda za kosu i kada je htjela da ih nazove po "Formuli 1", tata to nije dozvolio.

Tamara želi da dokaže da je samostalna, ali je njenog oca Bernija strašno naljutio njen postupak i u prvi mah je htio čak i da je tuži.

- Prvo sam željela da nazovem proizvod "Formula 1" jer postoji direktna veza između mene i tog naziva, a i formula je nešto što se stavlja u kosu. Ipak, kada me tata pozvao da vidi kako napreduje posao i kada sam mu otkrila svoju ideju, rekao mi je da će me tužiti ako to uradim - požalila se medijima Tamara Eklston.

Bogata nasljednica Eklston nedavno je predstavila svoju novu rijaliti emisiju "Tamara Ecclestone Billion $$ Girl" pozirajući na "ferariju 599".

Ova Tamarina emisija emitovaće se na britanskom Kanalu 5, a radnja će biti njen život. Gledaoci će moći da prate Tamaru u ulozi manekenke koja pozira u donjem vešu kompanije "Ultimo" kao i početke njene kompanije koja će prodavati proizvode za njegu kose.

"Obična djevojka" Tamara Eklston trenutno renovira svoju luksuznu kuću u Londonu, a "ferari 599" na kojem je pozirala drugi je koji je dobila ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana