Zarađuje kao dvojnica Britni Spirs

Agencije
Zarađuje kao dvojnica Britni Spirs

Kada vidite Mišel Viks nemate ni najmanje sumnje da gledate Britni Spirs, od očiju, preko usta, pa sve do plave kose. Ova Britanka je prije osam godina dala otkaz i započela karijeru dvojnice poznate pjevačice.

Nedugo nakon što je prihvatila posao dvojnice, već sa 19 godina uspjela je da zaradi dovoljno da kupi kuću, a tri godine kasnije kupila je još jednu. Ne štedi novac kada je riječ o sportskim automobilima, a i zašto bi kada je do sada ukupno zaradila 300.000 funti.

Svoje pojavljivanje Mišel naplaćuje 3.500 funti, malo više od četiri hiljade evra. Svoju sličnost sa Britni prvi put je iuočila nakon pojavljivanja spota "Baby One More Time ", 1998. godine, kada su svi počeli da ja zovu Britni.

Dvdesetpetogodišnja Mišel je za britanske medije rekla: "Osjećam se blagosloveno jer ličim na Britni Spirs i zahvaljujući tome danas živim lagodno. Najbolje je to što sam ja uistinu veliki fan muzičarke. Bilo bi grozno da ličim na nekoga koga ne volim. Ako ikada sretnem Britni, željela bihda joj se zahvalim što mi je sve ovo pružila i što toliko liči na mene".

Nakon što je Britni zapala u krizu i povukla se iz javnosti Mišel je zamalo izgubila kuću, ali je uspjela da se izvuče iz dugova i danas ponovo uživa u poslu dvojnice.

Ironija je u tome što do sada još nije upoznala slavnu muzičarku...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana