Zapaljiv dekolte Georgine: Bujne grudi kipe iz haljine, šlic seže do kuka

GS
Zapaljiv dekolte Georgine: Bujne grudi kipe iz haljine, šlic seže do kuka

Georgina Rodrigez, izabranica proslavljenog fudbalera Kristijana Ronalda prošetala je juče crvenim tepihom na filmskom festivalu u Veneciji. Izabranica sportiste zapalila je sve u dugoj bijeloj bijeloj haljini koja je jedva obuzdala njene obline.

Prisustvovala je 20. godišnjici dodjele nagrada "Diva e Donna", a opredijelila se za toaletu sa potpisom modne kuće "Oscar de la Renta" od bijelog šifona, koja je istakla njenu figuru i zanosne obline.

Korset joj je jedva obuzdao grudi, a izrez na nozi koji seže sve do kuka podigao je temperaturu do usijanja. Ona je izdanje kompletirala dijamantskim minđušama i predivnom ogrlicom sa cvjetićima brenda "Pasquale Bruni", koje je nosila kad je stigla u Veneciju.

Ova haljina je definitivno bacila u senku njeno izdanje po dolasku u Veneciju, koje su mnogo osudili i rekli da nema ukusa i stila.

Da li se to Georgina udala konačno?

Takođe, već neko vrijeme se spekuliše a su se ona i Ronaldo nedavno venčali u tajnosti. sve je počelo nakon što se na jednom snimku vidi da nose burme, a on je u par intervjua nazvao "svojom ženom".

To je bio i jedan od razloga zbog čega su mnogi komentarisali kako je Georgina odlučila da ponese bijelu kreaciju, koja umnogome podsjeća na vjenčanicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana