Zanosna Tejlor na naslovnoj strani Voga

Agencije
Zanosna Tejlor na naslovnoj strani Voga

Megazvijezda Tejlor Svift izgleda neprepoznatljivo na naslovnoj strani majskog izdanja časopisa "Vog". Iako ima izblajhanu kosu i nosi prilično izazovnu kombinaciju, i dalje izgleda fantastično. Pjevačica na naslovnoj strani smjelo pozira u kratkoj šljokičavoj haljini i dubokim crnim čizmama.

Tejlor se za ovo izdanje časopisa fotografisala u svečanim haljinama, među kojima je bila i haljina brenda "Marchesa" sačinjena skoro u potpunosti od dragog kamenja. Ali, nezaobilazna je bila i kreacija Marka Jakobsa. Pjevačica je takođe otkrila kakvi su joj dalji planovi u karijeri nakon što je prije dva dana izbacila spot za pjesmu "New Romantic".

- Nemam pojma. Ovo je prvi put u deset godina da ne znam šta ću raditi. Znam samo da sam prošle godine i svih nevjerovatnih stvari koje su se desile odlučila da ću živjeti život bez pritiska na sebe da stvaram nešto - kazala je ona.

Pjevačica je, naravno, pomenula i svoj ljubavni život. Za one koji ne znaju, Tejlor je u vezi sa škotskim di-džejem Kalvinom Harisom. Par je prije mjesec proslavio prvu godišnjicu.

- Ja sam u čarobnoj vezi. I želim da bude što manje upadljiva i van javnosti. To je jedna od stvari koje ne želim da dijelim sa javnošću -  kaže Tejlor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana