Zanosna Rijana odustala od problematičnih momaka

Agencije
Zanosna Rijana odustala od problematičnih momaka

Nakon niza ljubavnih brodoloma sa kolegama iz svijeta šou-biznisa atraktivna pjevačica Rijana je odlučila da traži ozbiljnu vezu.

Pjevačicu su žestoko kritikovali kada je odlučila da se vrati Krisu Braunu, koji ju je 2009. godine pretukao, a sada je izgleda i sama shvatila da ništa dobro neće izaći iz veze sa njim ili sličnim momcima.

- Više neće izlaziti ni sa kim iz muzičke industrije. "Loši momci" joj donose samo bol i ljubavne probleme - rekao je Rijanin prijatelj.

Osim sa Krisom, nekoliko puta je pokušala da bude u ozbiljnoj vezi sa reperom Drejkom, ali ni to joj nije uspjelo. Navodno, ona sada želi nekoga s kim će moći da planira budućnost i ko će je istinski usrećiti, ali i zadovoljiti u krevetu.

- Većina repera su vrlo djetinjasti. Ona više nema vremena za to. Ne želi da bude mama nijednom muškarcu. Već je to dva puta pokušala i nije joj uspjelo. Kris i Drejk su bili dobri jedino za seks i to im je zapravo bio jedini kvalitet. Kada su počeli razgovori o ljubavi, predanosti, iskrenosti i zajedničkoj budućnosti, obojica su zakazala - zaključuje njen blizak prijatelj u razgovoru za "Dejli miror".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana