Zahija najviše profitirala

Glas Srpske
Zahija najviše profitirala

Najkontroverznija marokanska tinejdžerka Zahija Dehar svjetskoj javnosti postala je poznata poslije seks skandala sa francuskim reprezentativcima Frankom Riberijem i Karimom Benzemom.

Ali, izgleda da je bujna plavuša dobro iskoristila situaciju s obzirom na to da je njena karijera munjevitom brzinom krenula uzlaznom putanjom. Prostitucijom se počela baviti 2008. sa samo 16 godina, a Riberija i ekipu upoznala je godinu kasnije. Kada je afera izbila na površinu, samo je Bajernov igrač priznao da je koristio usluge atraktivne marokanske prostitutke, ali je dodao da nije znao da je maloljetna. Ostali su tvrdili da je ne poznaju. Poslije mnogo buke svi su se protagonisti ovog skandala relativno glatko izvukli, ali najviše je, čini se, profitirala Zahija koja je čak zakoračila u manekenske vode. Marokanka je postala svojevrsna umjetnička muza. Ove godine pojavila se na naslovnoj strani američkog časopisa "American V", da bi potom fatalna plavuša postala zvijezda "Jutjuba" u reklami za donji veš.

Njeno najnovije djelo je uloga u kratkom filmu Grega Vilijamsa, fotografa i režisera koji je poznat po tome što je radio s velikim holivudskim zvijezdama poput Megan Foks, Rejčel Vajs i Rozi Hantington Vitli, kao i za svjetski poznate brendove "Agent Provocaeur", "Esquire" i "Vanity Fair".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana