Zablistala i u osmoj deceniji

Agencije
Zablistala i u osmoj deceniji

Glumica Rakel Velč nekadašnji najpoznatiji američki seks simbol i u osmoj deceniji pleni ljepotom i seksepilom.

Zvijezde američke televizije među kojima i holivudska legenda Rakel Velč su se sinoć u Los Anđelesu prošetale crvenim tepihom povodom 65. dodjele Emi nagrada.

Ova prelijepa glumica iako u zrelim godinama uspjela je da privuče pažnju na sebe pojavivši se u pripijenoj haljini leopard printa u kojoj je do izražaja došla njena zavida figura, na kojoj joj i dosta mlađe koleginice mogu pozavidjeti.

Rakel Velč (73) svoju uspješnu karijeru duguje činjenici da je dugo vremena bila jedna od najseksi ženskih osoba na svijetu, ali i činjenici da je i dalje aktivna na poslovnom planu. Naime, njen najnoviji film “House of Versace ” će se pojaviti početkom oktobra u bioskopima, a Rakel će glumiti Luciu, tetku poznate modne kreatorke Donatele Versaće.

Velčova je status seks simbola zaradila pojavljivanjem u filmu “One Million Years BC ” iz 1966. tokom kojeg je nosila samo oskudan bikini.

Za svoj još uvijek zanosan izgled tvrdi da je zaslužna ispravna ishrana, joga, ali i činjenica da se prije svakog izlaska iz kuće sprema i do po tri sata. Glumica iza sebe ima četiri propala braka. S prvim suprugom agentom Džejmsom Velčom ima dvoje djece, sina Dejmona (53) i ćerku Tane (51).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana