Zablistajte na plaži kao Kejt Apton FOTO/VIDEO

RTS
Zablistajte na plaži kao Kejt Apton FOTO/VIDEO

Ovog ljeta kupaći kostimi mogu biti skromniji ili smeliji, po kroju i ukrasima, ali bojom morate dominirati na plaži! Ako niste sigurne šta to tačno znači, Kejt Apton i nekoliko predloga u kojima je u magazinu "Sports Illustrated" stižu u pomoć.

Ukoliko razmišljate koji model kupaćeg kostima da ponesete na odmor, dovoljno je da samo pogledate predijloge magazina Sports Illustrated.

Kejt Apton i "Sports Illustrated" predlažu:

Aktuelne modele spremno je ponijela plejada ljepotica u kojoj je, po običaju, i manekenka Kejt Apton, poznata po svojoj zanosnoj figuri i strasti prema kupaćim kostimima svih krojeva.

Dilemu kako da zablistate na plaži nećete imati poslije proučavanja editorijala snimanog u sunčanoj Australiji. Može se reći da je imperativ ove sezone udobnost i sloboda pokreta, sudeći po minimalizmu u kroju i veličini.

Kada je o bojama riječ, situacija je obrnuta. Preovladava bogat kolorit, ženstvene nijanse od nežnoroze do zagasitoljubičaste, u svim međutonovima.

I ove godine, za one najhrabrije, prisutna je jarkocrvena boja, kao i modeli okićeni raznobojnim šljokicama koji će vlasnici kupaćeg kostima osigurati obožavaoce na plaži.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana