Zabiberio četiri nagrade

Glas Srpske
Zabiberio četiri nagrade

Tinejdžerska zvijezda Džastin Biber je sa četiri trofeja dominirao na dodjeli Američkih muzičkih nagrada, koja je u nedjelju naveče održana u "Nokija teatru" u Los Anđelesu, prenose strani mediji.

 Šesnaestogodišnji Kanađanin, čiji je album "My World 2.0" prodat u gotovo dva miliona primjeraka samo u SAD, proglašen je za umjetnika godine ispred Eminema, Ašera, Kejti Peri i Lejdi Gage, koji su važili za glavne favorite. Biber je osvojio i nagradu za najbolji pop album, za najboljeg pop pjevača i najboljeg novog izvođača.

- Ne mogu da prestanem da se smijem. Ovo je predivno. Iskreno, ne znam kako je ovo moguće, pjevam Eminemove pjesme od svoje treće godine, a Ašer je moj mentor - rekao je uzbuđeni Biber.

Iako je imao najviše nominacija, Eminem je osvojio dvije nagrade, koliko je "sakupio" i Ašer. Nagrada za najbolji kantri bend otišla je u ruke triju "Lady Antebellum", dok je britanska grupa "Muse" osvojila nagradu za najbolji alternativni rok. Među ostalim pobjednicima su grupa "Black eyed peace", koja je osvojila nagradu za najbolji pop bend, Rijana, kojoj je pripala nagrada za najbolju R&B pjevačicu i Tejlor Svift, koja je za razliku od prošle godine, kada je kući ponijela pet gongova, ovog puta dobila samo jednog, za najbolju kantri pjevačicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana