Za Rajana to je bio samo seks

Glas Srpske
Za Rajana to je bio samo seks

Nataša Gigs konačno je progovorila o skandalu koji je izazvala aferom sa svojim djeverom Rajanom.

Ona je izjavila da je bila slomljena kada je shvatila da je skandal došao u medije i da je njen savršeni život doveden u pitanje. Intervju je dala magazinu "Closer", a napravila je to poslije povratka iz Majorke, gdje se odmarala sa svoja dva sina.

- Ne mogu da spavam otkako sam se vratila i shvatila da je moja porodica progonjena. Paničim zbog svojih najbližih. Brak mi je gotov, moja djeca više nemaju oca stalno pored sebe i to je za njih veoma teško. Osjećam se krivom jer su moji postupci uništili moju porodicu. Nema izgovora, ono što sam napravila nije u redu, nisam ja žrtva u ovom svemu - izjavila je Nataša.

Inače, sa Rajanom je bila u ljubavnoj vezi osam godina, a čak je i abortirala njegovo dijete dvije sedmice prije svadbe sa Rodrijem Gigsom, Rajanovim bratom. Navodno, Rodri je Nataši uputio papire za razvod. Nataša i Rajan upoznali su se u jednom klubu u Mančesteru, a iste večeri spavali su zajedno. U to vrijeme, Rajanova supruga Stejsi bila je kod kuće, trudna. Poslije dva mjeseca Nataša je počela da se zabavlja sa Rodrijem, ali je nastavila da se viđa i sa Rajanom, a on je isto tako nastavio normalno da živi u braku. Nataša je objasnila da je bila potpuno očarana Rajanom, a vezu s njim je nastavila da bi izbjegla sve zamke dosadne svakodnevice.

- Afera se nastavila jer je sve bilo uzbudljivo, a ostatak svega mi je bio jako dosadan. Imala sam običan život kod kuće, kuvala sam, prala i peglala, ali znala sam da imam tu posebnu vezu. Mnogi žele biti kao on, i činjenica da ga imam za sebe je mene oduševljavala. Bila sam spremna da sve napustim zbog njega jer sam se emotivno vezala, a za njega je sve bio samo seks. Ponekad bih se svađala sa Rodrijem i onda mislila da ništa nije bitno jer se kasnije idem sresti sa Rajanom. Kroz sve te godine naučila sam da živim sa osjećajem krivice i postala sam jako dobra u laganju. Vodila sam dvostruki život. Mislim da je moguće voljeti dvije osobe u isto vrijeme. Kada sam viđala Rajana sa porodicom, bilo je to kao da viđam nekog drugog. Nikad nismo pričali o svojim porodicama dok smo bili zajedno. Nikad nisam od njega očekivala da napusti Stejsi zbog mene. Da smo imali normalnu vezu, teško bi potrajala, ovo je bila samo fantazija - izjavila je Nataša.

Ona je priznala da je odlučila da sve razotkrije kada je shvatila da je Gigs održavao odnose i sa Imodžen Tomas.

- Vjerovala sam u njegove laži kada je rekao da je sve sa Imodžen samo glasina. Osjećala sam se grozno kad sam shvatila da nisam jedina sa kojom vara. Znala sam i da nikad neće završiti naša veza ukoliko ne otkrijem sve svojoj porodici. Trebalo mi je nešto da me makne od njega - priznala je Nataša koja se ne osjeća krivom za štetu koju je nanijela Rajanovoj porodici i supruzi jer smatra da je to njegova odgovornost, a po njenom mišljenju, Stejsi bi trebalo u svakom slučaju da ostavi fudbalera.

- Stejsi ga očigledno obožava i ne može da prihvati istinu. Rajan voli sigurnost, to što ima svoju suprugu i djecu, ali mislim da najviše od svega voli sam sebe - zaključila je Nataša.

Takođe sa Rodrijem je imala dosta burnu vezu, sa puno uspona i padova, a Rajan je stalno bio negdje u pozadini.

- Ostajali smo zajedno zbog djece, a obostrano smo se varali. Puno vremena smo protraćili na nesreću. Rodri mi je poslao poruku u kojoj govori da me još voli, ali i da je svjestan da nije moguće da naša veza funkcioniše. Bilo bi to nepošteno za oboje. Činjenica da mi slijedi razvod me ubija. Trebam malo vremena za sebe. Sada mi nije jasno šta sam uopšte vidjela u Rajanu. Želim da dovedem svoj život u normalu i počnem ispočetka - zaključila je poslije  svega Nataša Gigs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana