Za pljačku starlete kriv njen vozač

Agencije
Za pljačku starlete kriv njen vozač

Nakon što je Kim Kardašijan početkom oktobra opljačkana u Parizu, kada joj je ukraden nakit u vrijednosti od 11 miliona dolara, za počiniocima se intenzivno tragalo, a poslije vijesti da je uhapšeno 17 osumnjičenih, policija je došla do novih saznanja u vezi sa ovim slučajem.

Prema najnovijim informacijama, najvjerovatnije je riječ o "poslu iznutra", jer kako prenosi francuski list "Mond", jedan od uhapšenih je vozač limuzine, koji je radio u kompaniji koju je angažovala porodica Kardašijan za prevoz prilikom njihove posjete Parizu. Policija je potvrdila ove navode i dodala da je 27-godišnji vozač posljednji vozio Kim prije pljačke i znao je svaki njen pokret.

Među 17 uhapšenih, 14 je muškaraca i tri žene, a najstariji osumnjičeni ima 72 godine i identifikovan je kao "Pjer B." Navodi još i da je Pjer uhapšen nakon što je policija provalila u njegovu vilu na jugu Francuske. Nedugo nakon pljačke, izvor blizak porodici je naveo da je Kim  bolje ali da je potrebno još mnogo vremena da se oporavi. Prema njegovim riječima, pružena joj je i profesionalna pomoć, a porodica je sve vrijeme uz nju. Starleta je i uplašena i još veoma paranoična kada ostane sama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana