Za Melinom Džinović poludjela urednica brazilskog Voga

Agencije
Za Melinom Džinović poludjela urednica brazilskog Voga

Srpska modna dizajnerka oduševila Brazilce, ali i nas!

Nakon velikog uspjeha na američkom tržištu, gdje su njene modele ponele Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Sofija Vergara i druge slavne ličnosti, srpska modna dizajnerka Melina Džinović krenula je da osvaja brazilsko tlo.


U tome su joj pomogli značajni kontakti sa čelnicima mode iz Južne Amerike, na osnovu kojih je dobila priliku da sa svojim brendom "Hamel" posjeti Sao Paolo, a potom i Belo Horizonte, brazilske gradove u kojima je održala svoje revije.

Prema prvim informacijama, dizajnerka je uspjela da napravi pravi spektakl koji su osim odličnih odjevnih komada, upotpunili i poznati modeli poput Renate Kuerten i Fabiane Semprebo.

Najznačajniju pohvalu Melina je dobila ni manje ni više od urednice brazilskog Vog magazine, koja je srpsku kreatorku opisala kao veoma talentovanu.

"Nisam očekivala prijem kakav sam doživela i to me beskrajno raduje, ali meni kao dizajneru najviše je laskalo pojavljivanje modne urednice "Vogue" Donate Mirales, koja je na reviju došla u mojoj haljini", uzbuđeno je rekla Melina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana