Za donji veš izdvojila siću od 7.000 funti

Glas Srpske
Za donji veš izdvojila siću od 7.000 funti

Američka pjevačica Ledi Gaga potrošila je preko 7.000 funti, nešto više od 11.000 dolara, na veš šiven po narudžbi, prenio je sajt "digispaj". Za pjevačicu koja se proslavila hitovima "Just Dance", "Poker Face" i "Bad Romance" priča se da je "zaljubljena u svilu" i da nosi veš šiven isključivo od tog materijala.

- Oduševljena je kako svila prianja uz njeno tijelo i zahtijeva da svaki komad veša bude sašiven stroprocentno od tog materijala - naveo je jedan izvor časopisu "Nay".

Poliester, pamuk, likra - sve je zabranjeno. Ona sada nosi samo najfiniju svilu. Ledi Gaga, navodno, vjeruje da joj odjeća daje inspiraciju i kreativnost.

- Ona zaista vjeruje da joj u kreativnosti pomaže ako se osjeća ugodno i ako joj koža diše pravilno, pa može da se potpuno koncentriše na muziku - objasnio je izvor iz njenog okruženja.

Koliko ozbiljno shvata svoj najnoviji fetiš, govori to da pojedini komadi veša koštaju 70 funti po paru, a pošto je zamijenila cijeli taj dio garderobe, potrošila je oko 7.000 funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana