Vukašin Brajić: Nadam se uspjehu u Oslu

Aleksandra Rajković
Vukašin Brajić: Nadam se uspjehu u Oslu

Odlazak na "Evrosong" shvatam jako ozbiljno. Nadam se da ću ostvariti dobar rezultat. Novinari su pre mene saznali da ću predstavljati BiH u Oslu. Kada su me pozvali, rekao sam: "Dobro, ali ne znam da li je informacija tačna, pa ne mogu baš ni da se radujem", rekao je za "Glas Srpske" mladi pjevač Vukašin Brajić, koji će predstavljati BiH na "Evrosongu" u Oslu.

Vukašin je finalista "Operacije trijumf" i jedan od najuspješnijih studenata ovog projekta. Stručna komisija je među 90 autora izabrala Vukašina Brajića da predstavlja BiH u Oslu na "Evrosongu" 2010, a muziku i tekst za njegovu pjesmu "Munja i grom" napisao je Dino Šaran.

- Posle prvih poziva novinara, sa velikim nestrpljenjem sam čekao da mi neko zvanično javi da idem u Oslo. Tek kada mi je potvrđena vest konačno sam se smirio. Proveo sam sat vremena u magnovenju - kaže Vukašin.

Mladi muzičar rođen je 1984. godine u Sanskom Mostu. Za vrijeme trajanja "Operacije trijumf" osvojio je simpatije publike i došao do samog finala. Kao član "OT benda" prošle godine se borio za mjesto predstavnika Srbije na "Evrosongu" sa pjesmom "Blagoslov za kraj". Ta kompozicija je na "Beoviziji" zauzela drugo mjesto, iza Marka Kona i pjesme "Cipela".

O daljim pripremama za nastup u Oslu Vukašin još nema precizne podatke.

- Sledeće sedmice treba da idem u Sarajevo, pa ćemo videti šta i kako dalje - rekao je Vukašin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana