Vrući editorijal Adrijane Lima i Ducen Kros

Agencije
Vrući editorijal Adrijane Lima i Ducen Kros

Supermodeli Adrijana Lima i Ducen Kros za potrebe editorijala časopisa “V” obukle su sado-mazo opremu i snimile nekoliko seksi fotografija. Ako je suditi po komentarima obožavalaca, ove fotografije su im se i te kako dopale.

Tokom snimanja Lima i Kros su priznale da su vrlo bliske, kako međusobno tako i s drugim anđelima “Viktorije sikret”, jer mnogo vremena provedu zajedno gotovo gole dok snimaju editorijale donjeg veša.

Adrijana Lima je fotomodel iz Brazila i zaštitno je lice šminke “mejbilin” iz Njujorka i donjeg veša “Viktorija sikret”.

Adrijana je svoju karijeru započela kada je imala 15 godina, kada je pobijedila na brazilskom izboru “Ford” modne agencije. 1996. godine je otišla na svjetsko takmičenje “Ford” supermodela i završila na fenomenalnom drugom mjestu. Tri godine kasnije Adrijana se preselila u Njujork, gdje je potpisala ugovor sa modnom agencijom “Elit”.

Njena karijera je doživjela vrtoglavi uspon i Adrijana se ubrzo našla na naslovnim stranicama magazina kao što su “Vog” i “Meri Kler”.

Ducen Kros je holandska manekenka, koja je takođe “Viktorijin anđeo”, a svojom ljepotom privlači poglede mnogobrojnih obožavalaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana