Vruće djevojačkoveče na Maldivima

Agencije
Vruće djevojačkoveče na Maldivima

Poznata manekenka Bar Rafaeli odlično se provodi tokom posljednjih dana slobode prije braka, a odlučila je da djevojačko veče provede u stilu prave seksi dive - na plaži sa još seksepilnijim drugaricama.

Tridesetogodišnja izraelska ljepotica zakupila je vilu na Maldivima kako bi sa prijateljicama proslavila djevojačko veče.

Izgleda da je lud provod u pitanju, pošto se buduća mlada odlučila da na poznatom ostrvu provede nekoliko dana.

Djevojke ispijaju šampanjac i čini se da im ama baš ništa ne nedostaje, a kako se provode fanovi mogu pogledati na "Instagram" profilu ove ljepotice, koja redovno ažurira fotografije sa zabava na plaži.

U opisu fotografija stoji da se zabavljaju kao u raju, kao i da im nije potrebno lijepo vrijeme, sunce, predivne plaže i piće da bi se zabavile, ali sve to zajedno, kako kaže Rafaeli u komentaru, "ne može da šteti".

Manekenka je vjerena za uspješnog biznismena Adija Ezru. Ovaj 40-godišnji biznismen, koji je na čelu čuvenih izraelskih lanaca ishrane, konačno je ukrotio ovu nezaustavljivu ljepoticu, te je ona odlučila da svije porodično gnijezdo u 29. godini.

Jedna od najuspješnijih izrealskih manekenki ikada snimila je kampanje za brojne svjetske brendove kao što su "Garnier", "Escada", "Desigual", "Samsung" i krasila naslovne strane magazina kao što su "Elle", "Cosmopolitan", "GQ", "Maxim Glamour", "Grazia", "Harper's Bazaar" i mnogih drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana