Vrhunska zabava uz komediju i muziku na LOLiPOP-u

Glas Srpske
Vrhunska zabava uz komediju i muziku na LOLiPOP-u

Prvi regionalni festival stend-ap komedije LOLiPOP počeo je u petak na platou tvrđave Kastel u Banjaluci, gdje će posjetioci moći dva dana da uživaju u bogatom programu u okviru kojeg će se predstaviti više od deset stend-apera i sedam bendova.

Ovaj festival organizuje "Harlekin" produkcija Banjaluka, a da bi se posjetioci zabavili uz dobru muziku i mnogo smijeha potrebno je da nabave dvodnevnu ulaznicu koja košta pet maraka. To im omogućava da uživaju 12 časova dnevno i uz "nektar" pivo za marku prate nastupe stend-apera.

Prvog dana festivala održane su kreativne radionice o stend-apu koje je vodila Maja Volk, dok je revijalni stend-ap program počeo u 18 časova.

Publiku su zabavljali zvijezde stend-ap komedije Peđa Bajović, Domagoj Pintarić, Aleksandar Perišić i drugi. Poslije svečanog otvaranja bio je predviđen nastup bendova "Visoki napon", "Dislokacija" i "Aleksandrija", a vrhunac večeri je koncert legendarnih rokera "Yu grupe". Poslije ponoći za DJ pultom planiran je nastup Mikija Ristića.

Drugog dana festivala u subotu publiku očekuje druženje sa Zoranom Kesićem, dok će od 18 časova publika da se smije uz Nikolu Silića i "Grupnu terapiju" Srđana Jovanovića, te Pericu Jerkovića i Tina Vodopiveca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana