Vrela tijela Holivuda oduzimaju dah

Agencije
Vrela tijela Holivuda oduzimaju dah

Holivud je, između ostalog, poznat i po okupljanju najljepših dama svijeta pod svojim krovom, te ne čudi da kad god one objave fotografiju svog tijela na društvenim mrežama, muškarci širom svijeta ostaju bez daha.

Neke od poznatih dama koje prosto plijene svojim izgledom nemoguće je ignorisati jer svojim seksepilom plijene pažnju svakog muškarca.

Jedna od njih je i Ketrin Higl, koja je slavu u Holivudu stekla ulogom u seriji "Uvod u anatomiju". Nakon odlaska iz serije pokušala je da održi svoju karijeru u životu pojavljujući se u mnogim romantičnim komedijama, ali joj to nije pošlo za rukom. 

Ona je ipak ostala upamćena i kao jedna od najseksepilnijih doktorki koje su se pojavile u toj seriji.

Iako važi za jednu od najuspješnijih pop pjevačica svih vremena, Bijonse svakako plijeni i svojim seksepilom svaki put kada izađe na scenu.

Njene vruće koreografije definitivno podižu temperaturu u sali na mnogim nastupima, a na nesreću svih muškaraca svijeta, ona je udata za Džej Zija.

Ljepotici sa Barbadosa Rijani nije strano skretanje pažnje na sebe, što dokazuje brojnim fotografijama na "Instagramu" na kojima skoro uvijek pozira u provokativnim izdanjima.

Samoproklamovana "kraljica Instagrama" Kim Kardašijan redovan je korisnik svih društvenih mreža na svijetu koje zasipa svojim brojnim fotografijama, u kojima prednjače one koje promovišu njeno tijelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana