Vozić na stadionu Sent Paulija

Glas Srpske
Vozić na stadionu Sent Paulija

Ima li išta ljepše od toga da ti voz prilazi sa omiljenom kobasicom? Kao što vidite, naši VIP gosti neće uživati u šampanjcu nego u hot-dogovima, ali će usluga biti ekspresna. Vozom koji dolazi na prvi peron predstavio je Ingmar Bartels novotariju na stadionu Sent Paulija za fudbalski mjesečnik "Four Four Two". Kontroverzni klub sa sjevera Njemačke imao je predsjednika transvestita, ima izrazito politički (lijevo) orijentisane navijače, a prije svake utakmice svira AC/DC.

- I ne samo to. Naši navijači više neće morati ustajati po pivo. Bačva će biti ispod njih. Samo izvadiš crijevo i nema problema - objasnio je predstavnik St. Paulija.

"Horwrts Express" iz popularnog "Harija Potera" dobio je oštru konkurenciju. Bajkoviti voz kreće se po malenim šinama, kojima, nakon što se napuni kobasicama, odlazi do VIP lože, gdje doslovno prolazi ispred srećnika na tribinama.

- Ideju je razvila lokalna dizajnerska agencija koja je dugogodišnji prijatelj kluba. Nakon što su nam predstavili ideju, dopustili smo im da naprave voz i svi smo srećni zbog novotarije na našem stadionu - izjavio je Ingmar Bartels na predstavljanju željeznice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana