Voditeljka poslije pet godina otkrila zbog čega se povukla

GS
Foto: Printscreen

Voditeljka Rada Radenović vratila se na male ekrane, a sada je otkrila zbog čega je bila u medijskoj ilegali proteklih godina.

Naime, Rada je sada poslije duže pauze u "Amidži šou" otkrila da se povukla sa scene kako bi se posvetila drugim stvarima u životu.

Ona se posvetila pordici i radila kao PR, a sada je istakla da joj je prioritet bio da sina izvede na pravi put.

- Izgleda da jesam, od 2001. godine tačnije, to je 23 pune godine i veliko mi je zadovoljstvo što sam dio ove velike porodice - rekla je Rada.

- Nestala sam na pet godina, bavila sam se nekim drugim stvarima, malo PR-om, malo mojom malom porodicom, mojim sinom, on je sada srednja škola, a ja sam ga u periodu moje pauze izvela što bezbolnije na pravi put - rekla je Rada.

Rada je naglasila da je porodični život bio ključni razlog za njen privremeni odlazak sa televizijske scene. Kao majka, željela je da obezbedi stabilno okruženje i podršku svom sinu tokom osjetljivog perioda odrastanja, prenosi Blic.

Povratak emisije "Siti" na male ekrane, sada na Narodnoj televiziji, označio je i povratak Rade Radenović na scenu. Njen doprinos televizijskoj industriji tokom proteklih 23 godina obilježio je mnoge generacije, a njen povratak je dočekan sa oduševljenjem među vjernim fanovima emisije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana