Vlahović na predstavljanju u Juventusu zapjevao hit s više od 244 miliona pregleda na YouTubeu VIDEO

G.S.
Vlahović na predstavljanju u Juventusu zapjevao hit s više od 244 miliona pregleda na YouTubeu VIDEO

Srpski fudbaler Dušan Vlahović svlačionici novog kluba Juventusa predstavio se pjevanjem jednog od najvećih italijanskih hitova posljednjih godina.

Kako je to običaj u većini svjetskih fudbalskih ekipa, novajlija u timu se svojim novim saigračima predstavi pjevanjem omiljene pjesme.

Vlahović je na večeri u Juventusu zapjevao italijanski hit “Una volta ancora” kojeg izvode Fred de Palma i Ana Mena. Riječ je o pjesmi koja na YouTube kanalu ima više od 244 miliona pregleda.

Iako nije pokazao zavidne pjevačke sposobnosti, Vlahović je uspio proizvesti odličnu atmosferu, a igrači Juventusa podržali su svog novog napadača ovacijama i aplauzima.

Podsjetimo, Vlahović je u Juventus stigao za obeštećenje od 70 miliona evra, s tim da će čelnici Stare dame platiti još pet miliona evra kroz bonuse, a on će na godišnjem nivou zarađivati sedam miliona eura.

“Izuzetno sam uzbuđen. Došao sam u slavni klub i spreman sam da pružim sve od sebe u cilju što boljih rezultata. Hvala ljudima iz Juventusa što su tako naporno radili da bi me angažovali. Lako mi je bilo da izaberem Juventus. U DNK ovog kluba je urezana želja za pobjedama, ovdje nikad nema predaje, uvijek se borimo do kraja, čak i kad patimo. To je i moj mentalitet i zato je izbor bio prirodan”, rekao je srpski napadač na predstavljanju.

Ugovor s italijanskim velikanom parafirao je do 2026. godine, a nosit će broj sedam koji je prethodno pripadao Kristijanu Ronaldu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana