Vlada Vuksanović o Nataši Bekvalac: Uvek ću joj biti ljubav i podrška!

Agencije
Vlada Vuksanović o Nataši Bekvalac: Uvek ću joj biti ljubav i podrška!

Beograd - U prvom intervjuu nakon raskida jednoipogodišnje romanse sa pop pjevačicom Natašom Bekvalac, maneken Vladimir Vuksanović ističe da njih dvoje i dalje vezuju jake emocije.

Nakon što je prije godinu dana trijumfovao u rijalitiju Survajvr, maneken Vladimir Vuksanović neprestano je bio u žiži javnosti zbog romanse sa pop zvijezdom Natašom Bekvalac.

Njih dvoje otpočeli su vezu krajem februara 2012. godine, ali mjesecima su to krili od javnosti sve dok zajedno nisu otputovali na Ibicu gdje je stasiti maneken bio glavna zvijezda Natašinog spota za pjesmu "Pozitivna".

Potom su prestali da se kriju i njihova veza mjesecima je punila stupce svih magazina.

Novu godinu dočekali su na pjevačicinom nastupu u Zaječaru, nakon čega je počelo da se spekuliše kako im je veza u krizi.

Mediji su ih mirili i rastavljali sve dok ove sedmice Bekvalčeva nije potvrdila da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Međutim, njen doskorašnji dečko Vladimir ističe da ih i dalje vežu najtananije emocije, ali i da je raskid plod obostrane odluke.

- Tih godinu i po dana, slobodno mogu da kažem, bio je najsrećniji period za mene, ispunjen ljubavlju i lepim trenucima. Nataša je bila pravi izbor, veliki prijatelj i podrška. To je ljubav koja traje. Uvek ću joj biti ljubav i podrška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana