Vjerila se sa mužem ljubavnice svog supruga

Glas Srpske
Vjerila se sa mužem ljubavnice svog supruga

Nakon što je 2008. godine saznala da je tadašnji suprug vara sa sekretaricom, koja je bila i njena prijateljica, pjevačica Šanaja Tvejn utjehu je pronašla sa mužem spomenute ljubavnice svoga supruga.

Podsjetimo, Šanaja je 2008. godine saznala da je tadašnji suprug Robert Mut Landž, sa kojim je bila u braku 14 godina, vara sa Meri En, svojom sekretaricom i njenom jedinom prijateljicom u Švajcarskoj, gdje je tada živjela. To što je njihova preljuba izašla na vidjelo nije spriječilo Meri En i Roberta, inače producenta grupe AC/DC, da se okrenu zajedničkom životu, a povrijeđena Šanaja rame za plakanje pronašla je kod Frederika Tibauda, tadašnjeg supruga Meri En.
- Poslije naših uspona i padova okrenuli smo se jedno drugom za utjehu. Postali smo jači i bliži te tako sve prebrodili - rekla je pjevačica još prošle godine.

Sada je objavila vjeridbu i samo šest mjeseci poslije sudskog razvoda sa nevjernim suprugom planira vjenčanje sa Frederikom. Frederik je za prosidbu poznate kanadske pjevačice dizajnirao i izradio dijamantski prsten vrijedan 100.000 dolara, a kako ne žure s vjenčanjem, tačan datum ceremonije još nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana