Vjerila se čuvena Lejdi Gaga: Samo on je mogao da osvoji njeno srce, a evo čime se bavi

GS
Vjerila se čuvena Lejdi Gaga: Samo on je mogao da osvoji njeno srce, a evo čime se bavi

Planetarno popularna pjevačica Lejdi Gaga, verila se za svog dugogodišnjeg dečka, tehnološkog preduzetnika Majkla Polanskog.

Na video snimku na Tiktoku koji je podijelio francuski premijer Gabrijel Atal, čuje se Ledi Gaga kako govorio o svom "vjereniku".

Par se trenutno nalazi u Parizu, gdje je pjevačica nastupila na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.

Gaga, pravo ime Stefani Džermanota, bila je obučena u bijelu bomberku sa obeležjem SAD i crne naočare za sunce kada je upoznala Atala sa Polanskim dok su gledali plivačku trku.

Ko je Majkl Polanski?

Polanski je tehnološki preduzetnik, koji je osnovao Parker fondaciju 2015. zajedno sa Šonom Parkerom, suosnivačem velikih tehnoloških firmi kao što su Napster i Fejsbuk(sada Meta). Ova filantropska organizacija podržava izučavanje prirode, globalno javno zdravlje, građanske angažmane i umetnost. On je takođe u odboru Parker instituta za imunoterapiju raka sa sedištem u San Francisku, koji sponzoriše istraživanja o lečenju raka.

Diplomirao je na Harvardu:

Polanski je studirao primenjenu matematiku i računarstvo na Univerzitetu Harvard 2006.godine.

On i Lejdi Gaga prvi put su dovođeni zajedno u vezu oko Nove godine 2020:

Polanski i pevačica su očigledno bili zajedno nedeljama pre nego što su objavili vesti, čak su viđeni kako se ljube na novogodišnjoj noći u Las Vegasu.

Pompa oko Gage i Polanskog eskalirala je nakon što su viđeni kako se ljube na balkonu u Majamiju tokom vikenda Superboula u februaru 2020. Pop zvezda je nastupila u gradu u subotu pre utakmice, a Polanksi je viđen u VIP delu tokom tv emisije sa Gaginom majkom, Sintijom Džermanotom.

Gaga je potom potvrdila vezu objavom na Instagramu: "Toliko smo se zabavili u Majamiju", napisala je.

Njegova bivša je napisala članak o njegovoj novoj vezi:

Nekoliko nedelja nakon fudbalskog prvenstva 2020., Lindzi Krauz, glavni urednik "Njujork tajmsa", napisala je članak o saznanju da se njen dugogodišnji bivši dečko Polanski zabavlja sa superzvezdom koja je osvojila Gremi.

Ona i Polanski su izlazili "ceo koledž, a zatim još nekoliko godina". Kraus je rekla da nije pratila Polanskog na društvenim mrežama i da ju je blokirao na Fejsbuku nakon njihovog raskida. Ipak, nije imala zlu krv prema Gagi.

"Lejdi Gaga je nevjerovatna", napisala je.

"Poređenje sebe sa njom je nevjerovatno motivaciono, i preporučujem vam da to pokušate, bez obzira na to kako se odnosite prema tome ko se sa njom zabavlja."

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana