Vjeridba Noletov najteži meč

Agencije
Vjeridba Noletov najteži meč

Najbolji srpski i drugi teniser svijeta Novak Đoković rekao je da mu je najteži trenutak u životu bio kada je trebalo da zaprosi vjerenicu Jelenu Ristić.

Nole kaže da se emocije koje je osjetio poslije Jeleninog pristanka da se uda za njega ne mogu porediti ni sa čim što je doživio tokom mečeva. Ipak, nije želio mnogo da priča o samoj ceremoniji prosidbe.

- Upašću u velike probleme ako otkrijem sve detalje u vezi sa veridbom, pa ću probati da kažem samo neke uopštene stvari - započeo je, uz veliki osmijeh, Đoković priču o dugogodišnjoj ljubavi.

Novak je istakao da Jelenu voli svim srcem, a da je sasvim prirodno da dugu vezu krunišu vjeridbom, a onda i brakom.

- Mi smo u vezi osam godina, a poslednjih pet živimo zajedno u Monaku, putujemo zajedno, prošli smo mnogo uspona i padova u našem odnosu za to vreme. Ona je, uz moju porodicu, moja najveća podrška. Volim je svim srcem. Veridba je za nas bila nešto prirodno, sledeći korak u našim životima - rekao je Đoković.

On je priznao da, iako ima mnogo iskustva sa stresnim situacijama, dugo nije mogao zamisliti sebe kako izgovara rečenicu: Jelena, udaj se za mene.

- Morao sam da sakupim svu moguću hrabrost koju sam imao i prosto da to uradim. Pre toga sam pitao ljude koji su već prošli kroz veridbu kakav je osećaj, šta mogu da očekujem, ali su mi svi rekli da ću tek kada se to bude dešavalo, dok budem izgovarao to pitanje, saznati kakav je tačno osećaj - kaže Nole.

Dodao je da je trenutak vjeridbe za njega predstavljao "neverovatan osećaj".

- Celog života igram pred mnogo ljudi, igrao sam mečeve pred 20.000 gledalaca, borio se za mnoge grend slem trofeje i to uz mnogo uzbuđenja i visok adrenalin, ali kada sam zaprosio Jelenu... ništa slično nisam doživeo u životu. Stvarno smo blagosloveni što smo vereni i što ćemo se uskoro venčati - rekao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana