Vjenčanje Tamare Eklston: Tri dana neprestane žurke FOTO

24sata.hr
Vjenčanje Tamare Eklston: Tri dana neprestane žurke FOTO

Ćerka vlasnika Formule 1, Tamara Eklston navodno je sama platila nekoliko miliona funti za višednevno svadbeno veselje koje je obilježilo povraćanje pijanih gostiju po plaži.

Pred 150 najbližih prijatelja i članova porodice u najluksuznijem hotelu "Grand" na francuskoj rivijeri, Tamara Eklston i Džej Rutlend partijali su na plaži ispred hotela cijelu srijedu. Plesalo se, pjevalo, pio Tamarin omiljeni šampanjac Kristal, pušile cigarete. Bogata nasljednica i bivši broker dobro su se zabavljali. Zajedno su plesali, a Džej je pokazao i koliko je snažan kad mu je Tamara sjela za vrat, a on ju je nosio po plaži i plesao. Nije mogao da skine ruke sa svoje supruge i tokom čitavog dana ju je pljeskao po zadnjici.

Zavukla mu ruku u šorts, on se smješkao

Pred kraj dana mladenci su otplovili jahtom na kojoj će nastaviti s zabavljanjem. Prije nego su se ukrcali na jahtu, Tamara je Džeja gurnula u vodu, a zatim i sama skočila. U plićaku su razmenjivali nežnosti kao da ih niko ne gleda. Kad ih je gliser doveo do jahte, videlo se da jedva čekaju da budu sami kako bi mogli da uživaju jedno u drugom. Dok su stajali na jahti, Tamara je Džeju gurnula ruku u šorts, a on se samo zadovoljno smješkao.

Sama je platila svadbu?

Iako se nagađalo da će čitav trošak Tamarine svadbe podmiriti njen osamdesetdvogodišnji otac, Berni Eklston nije bilo tako. Britanski "Dejli Mejl" piše da je bogata nasljednica sama dala oko 12 miliona funti kako bi finansirala ekstravagantno slavlje koje strani mediji opisuju kao razmetanje i pretjerivanje u svakom smislu i pogledu.

"Uistinu se divim svojoj supruzi. Tako je skromna i nenametljiva. Nikad ne ističe činjenicu da je bogata i novac joj uopšte nije važan", rekao je Rutland i dodao da se u Tamaru nije zaljubio zbog njenog bogatstva, dok su strani mediji ismijali ovaj "izliv ljubavi".

Milioni samo za muziku

Tamara je postala gospođa Rutland u vinty Vera Wang haljini s korsetom prekrivenim kristalima i šlepom dugim 30 metara. Prvi ples bio je uz pjesmu "Endless Love" Lajonela Ričija, koju je za 4 miliona funti otpjevala Maraja Keri. Mladencima je sat vremena svirao i Elton Džon, te im posvetio svoju pjesmu "Circle of Love". Muziku na plaži puštao je Mark Ronson.

Pijani povraćali po plaži i pokazivali zadnjice

"Jedino što je Tamaru iznerviralo jeste to što princeze Beatris i Eugenija, kao i njihova majka Sara nisu došle. Htjela je da na njenom vjenčanju iz bajke budu i članovi kraljevske porodice", otkriva jedna od zvanica.

Kako to već biva, novcem se ne mogu kupiti stil i otmjenost pa je vjenčanje obilježilo i nekoliko ekscesa. Džejevi prijatelji, tvrdi jedan od gostiju, napili su se "kao svinje" iskidali pantalone i pokazivali zadnjice ostalima. Od silnog alkohola toliko im je pozlilo da su povraćali i rušili sve po plaži.

Potpisao je predbračni ugovor

Nakon što su razmenili zavijete, Džej je održao petnaestominutni govor u kojem je hvalio svoju suprugu. Nazvao ju je otmjenom i skromnom, te rekao da od njihove ljubavi nema veće. Ona je za to vrijeme namještala skupocenu haljinu. Uz vjenčanicu Vere Wang, nosila je vintiž Versaće haljinu, pa tuniku koju su posebno za nju dizajnirali u modnoj kući Aleksandra Mekvina.

Kako bi zaštitila svoje bogatstvo, Tamara je Džeka primorala da potpiše predbračni ugovor. On je budući da je, kako sam kaže, ne voli samo zbog novca, pristao i potpisao. To znači samo da u slučaju rastave neće dobiti ni novčić od bogate nasljednice.

U pripremi svadbe Tamari su pomagale sestra Petra Eklston (24) i majka Slavica (55) koje su u hotel Grand stigle u nedjelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana