Vjenčanje Petre Eklston koštaće 2,5 miliona dolara

Glas Srpske
Vjenčanje Petre Eklston koštaće 2,5 miliona dolara

Na vjenčanju Petre Eklston samo honorar benda "Blek ajd piz" iznosiće milion i po dolara. Vlasnik "formule 1" odlučio je da ne štedi ni na ostalim troškovima, pa će slavlje za 300 zvanica koštati oko 2,5 miliona dolara.

Ponosni tata inače je već potrošio 380.000 dolara za Rijanin nastup na Petrinoj vjereničkoj zabavi. Tom prilikom je Petri poklonio skupocjeni ručno rađeni "bugatti veyron" s tablicom na kojoj piše "F1".

Vjenčanje Petre i njenog izabranika, biznismena Džejmsa Stanta održaće se u dvorcu u blizini Rima, zdanju iz 13. vijeka.

Ukupno bogatstvo prvog čovjeka "formule 1" procijenjeno je na 3,8 milijardi, pa je red da propisno proslavi vjenčanje kćerke.

Petru je nedavno iznenadio momak kada joj je postavio sudbonosno pitanje.

- Bilo je sasvim neočekivano, kod kuće i preslatko - izjavila je tada dvadesetdvogodišnja kćerka prvog čovjeka "formule 1" pričajući o prosidbi. Džejms je njenu ruku prvo tražio od oca, ali je bio zabrinut kako će reagovati njena majka Slavica.

- Ona je vrlo posesivna i ima zaštitnički stav i znam da se brinuo šta će reći. Ali oboje su oduševljeni, kao i ja - kazala je Petra otkrivši da još nema prsten, jer se dizajnira.

Mlađa kćerka Slavice i Bernija sa dvadesetosmogodišnjim Džejmsom živi posljednje četiri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana