Vjenčanje Kim Kardašijan nije njen nivo?

Agencije
Vjenčanje Kim Kardašijan nije njen nivo?

Američka R&B zvijezda Bijonse ne želi da se pojavi na vjenčanju Kanje Vesta i Kim Kardašijan, jer smatra da je vrlo neukusno što će se ceremonija snimati za šou porodice Kardašijan.

Kako navode američki mediji, Bijonse je rekla svom suprugu Džej Ziju, a i prijatelju Kanje Vestu na se "ni pod kojim okolnostima neće pojaviti na vjenčanju ukoliko će se to iskoristiti u šou".

"I dan danas nismo vidjeli nijednu sliku sa vjenčanja Bijonse i Džej Zija koliko je to bilo intimno vjenčanje. Ovo će biti sušta suprotnost tome. Bijonse je ubijeđena da će Kardašijanovi napraviti kič od vjenčanja. Njen moto je uvijek bio ‘manje je više’, a za Kim to je ‘više je još više’. Ona se samo boji da će morati da ide na vjenčanje htjela-ne htjela jer su Džej i Kanje najbolji prijatelji", priča izvor za RadarOnlajn.

Inače, Džej Zi i Bijonse su isključeni iz plana po kom zvanice potpisuju ugovor gdje se obavezuju da neće otkrivati nikakve detalje vjenčanja koje je zakazano za 24. maj.

"Nema šanse da će se Kanje usuditi da uopšte pita Džej Zija da potpiše takav ugovor ili im oduzme mobilne telefone. On zna da njih dvoje neće narušiti njegovo povjerenje", zaključuje izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana