Vjenčanje godine: Evo kako je bilo na svadbi Niki Hilton

Blic.rs
Vjenčanje godine: Evo kako je bilo na svadbi Niki Hilton

Bogata nasljednica Niki Hilton udala se juče za bankara Džejmsa Rotšilda. Kao što se i moglo očekivati, kada su u pitanju dvije tako bogate porodice na slavlju se nije štedelo.

Vjenčanje je dugo planirano, do najsitnijih detalja. Raskošnoj ceremoniji prisustovao je veliki broj poznatih ličnosti, pa čak i članovi nekoliko kraljevskih porodica. Par je izabrao Kensington palatu za slavlje na kom su spojene dvije dinastije prebogatih porodica.

Za najvažniji dan u životu, Niki je izabrala Valentino vjenčanicu, za koju je izdvojila 50,000 dolara. Iako je haljina dizajnirana baš za nju, nisu bili rijetki komentari da je Niki iskopirala stajling Kejt Midlton. Ipak, njoj to nije mnogo smetalo, mada je u jednom trenutku imala neprijatnu situaciju sa haljinom. kako je vjenčanica imala dugačak šlep, tako Niki nije mogla sama da se namjesti za fotografisanje, Iako je imala pomagače, u pogrešnom trenutku duvao je vetar, pa je mlada pokazala više nego što je planirala.

Takođe, nešto ranije, dok je izlazila iz Bentlija na ulasku u Kensington palatu, dug šlep od vjenčanice zaglavilo pod točak automobila.

Uz ručno rađenu vjenčanicu, Niki je nosila i vjerenički prsten sa osmokaratnim dijamantom čija je vrijednost milion dolara.

Niki je do oltara ispratio otac Ričard Hilton, piše Blic.

Djeveruše na vjenčanju bile su obučene u svjetlo plave haljine, a jedna od njih bila je starija sestra Hilton, Paris.

Ipak, nisu svi oduševljeni trudom i novcem koji su Niki i Džejms uložili u vjenčanje, pa su mnogi svjetski mediji novopečeni bračni par optužili za nemaštovitost i rasipanje.

Niki i Džejms u vezi su već nekoliko godina. Njihove porodice su jedne od najbogatijih na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana