Vjenčali se PR BH Telekoma i osnivač Al-Džazire Balkans

Glas Srpske
Vjenčali se PR BH Telekoma i osnivač Al-Džazire Balkans

Portparol "BH Telekoma" Nađa Lutvikadić vjenčala se prošle sedmice sa Edhemom Fočom, bh. biznismenom koji je godinama živio u Maleziji. Šerijatsko vjenčanje upriličeno je u Carevoj džamiji.

Veza sa bh. biznismenom, koji je, zahvaljujući svom dugogodišnjem poslovnom iskustvu u arapskim zemljama, doveo "Al-Džaziru" na Balkan, trajala je tek pola godine, ali je to bilo dovoljno da se kruniše brakom.    

- S Edhemom sam se upoznala još davno, a u vezi smo bili nekih pola godine. Trenutno smo na bračnom putovanju u istočnoj Africi - izjavila je Nađa Lutvikadić-Fočo.

O biznismenu Edhemu Foči govori se kao o izuzetno misterioznom čovjeku, a nagađanja o njegovom bogatstvu idu od priča da se obogatio u poslovima sa rižom i naftom do veza sa ljudima na visokim položajima u arapskom svijetu.

- Nisam prodavao naftu, ali sam se bavio pružanjem usluga u naftnoj industriji. Imam nekoliko uspješnih projekata. S rižom nisam radio, a moj pristup biznisu na Bliskom istoku baziran je na prijateljstvu - rekao je Fočo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana