Vjenčali se Nikola Burovac i Milena Vučić, mladoženja se isplakao FOTO

Agencije
Vjenčali se Nikola Burovac i Milena Vučić, mladoženja se isplakao FOTO

Beograd - Mladi pjevački par Milena Vučić i Nikola Burovac vjenčali su se juče u Crkvi Svetog Save u Beogradu, prenose agencije.

Svadbeno veselje kao i sklapanje građanskog braka, poslije crkvenog vjenčanja, koje je prošlo uz puno smijeha, ali i suza nastavljeno je kasnije u restoranu na Adi Ciganliji.

Pola sata prije dogovorenog vremena, zvanice su počele da se okupljaju u porti crkve.

Mladenci su nekoliko minuta prije zakazanog termina stigli na vračarski plato u elegantnoj bijeloj limuzini.

Prije nego što su izašli, mladina drugarica, od juče i kuma Una pokušala je da objasni sviračima kako mladenci ne vole trubače i kako bi bilo lijepo da se pomjere.

Ubrzo zatim Milena i Nikola izašli su iz limuzine, on u elegantnom tamnom odjelu i bijeloj košulji, a ona u kratkoj vjenčanici originalnog kroja, sa blejzerom bež boje i zelenim cipelama.

Koliko su mladenci bili srećni, dokaz je i suza koju je mladoženja pustio, jer od radosti nije skidao osmeh sa lica, a za vrijeme crkvenog vjenčanja emocije su ga savladale.

Dok su poslije obreda izlazili iz crkve gosti i svatovi posipali su ih laticama cvijeća. 

Mladoženjin dugogodišnji prijatelj, a od juče i kum Marko bacao je sitan novac koji su djeca skupljala, a mlada se pripremala da baci bidermajer.

Namjerno ili ne, kuma je uhvatila buket, i dobila veliki aplauz.

Ubrzo potom mladenci su ušli u limuzinu koja ih je čekala i zajedno sa svatovima se zaputili u pravcu Ade Ciganlije, u restoran „Izi”, gdje se nastavilo svadbeno slavlje.

Pošto je sklopljen i građanski brak, a Milena uzela prezime Burovac, mladenci su slavlje otvorili plesom uz staru italijansku pjesmu.

Inače, Nikola i Milena su poslije šest mjeseci zabavljanja bili sigurni da će zajedno ostariti, pa su još početkom godine najavljivali vjenčanje za septembar.

Kada su odlučili da pomjere datum vjenčanja, mediji su počeli da nagađaju da oni više nisu zajedno.

Ipak, zaljubljeni par je vjenčanje samo odložio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana