Vjenčali se Brković i Bašićeva

Glas Srpske
Vjenčali se Brković i Bašićeva

BEOGRAD - Aleksandar Brković, trener rukometaša Partizana i Dragana Bašić, odbojkašica Tenta iz Obrenovca rekli su sudbonosno "da".

Snove i ljubav jedno drugom poklonili su u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Banjici, a slavlje je upriličeno u restoranu "Milošev konak". Draganina kuma bila je Jelena Vasiljević, pjevačica "Paparaco benda", a Aleksandrov kum Dejan Marjanović.

Pored rukometaša Partizana, šampiona Srbije, predsjednika Rukometnog saveza Srbije Velimira Marjanovića, uprave kluba iz Humske, svadbenom veselju prisustvovali su i Ninoslav Marjanović, bivši košarkaš a sada trener, Slađana Erić, odbojkašica Galatasaraja, Marijana Bašić, Draganina rođena sestra i odbojkašica Istresa (Francuska), Draganine saigračice iz Tenta, rukometaš Zlatko Šuša, fudbaler Bojan Mamić sa suprugom, fizioterapeut ženske odbojkaške reprezentacije Siniša Mladenović i odbojkaški menadžer Aleksandar Mladenović.

Goste je zabavljao "Kazanova bend", a naravno da se mikrofona latila i kuma Jelena. Osoblje restorana sa predsjednikom Skupštine RK Partizan i vlasnikom "Miloševog konaka" Živojinom Šarićem na čelu darivalo je mladence crno-bijelom tortom.

Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, a već sljedećeg dana Aleksandar je nastavio pripreme sa Partizanom, koji će ove sezone igrati na četiri fronta.

Bračni par Brković očekuje i prinovu u porodici u januaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana