Vjenčali se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger FOTO VIDEO

RTS
Vjenčali se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger FOTO VIDEO

Srpska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger vjenčali su se u Veneciji.

Njemački list Bild navodi da je građansko vjenčanje obavljeno danas u hotelu „Aman kanal grande" sa sedam zvjezdica, dok će sutra izgovoriti svoje zavijete u crkvi.

Ana se na vjenčanju pojavila u jednostavnoj bijeloj elegantnoj haljini. Iako su ih novinari pratili u stopu, slavni par nije davao izjave, a Bastijan nije skidao osmijeh sa lica. 

Dvadesetak gostiju stiglo je juče, ali je većina zvanica stigla danas, uključujući i Bastijanovog saigrača i njemačkog reprezentativca Tomasa Milera.

Sutra se planira svečanija proslava, nakon koje će na svadbenom veselju pjevati hrvatska pjevačica Nina Badrić, prenosi Jutarnji list.

Lista gostiju je strogo čuvana tajna, navodi Dejli mejl, ali se šuška da će doći Uli Henes, predsjednik Bajerna, selektor Njemačke Joakim Lev, pomenuti Miler, zatim velike teniske zvijezde Andželik Kerber i Endi Marej.

Pričalo se i da će Bastijanov kum biti njemački spustaš Feliks Nojreter, sa kojim se druži još iz dječačkih dana, dok su se zajedno bavili skijanjem u Bavarskoj.

Inače, Ana i Bastijan su počeli da se zabavljaju 2014. godine.

Nakon vjenčanja i kratkog medenog mjeseca Ana će se posvetiti pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Riju, a njen izabranik obavezama u dresu Mančester junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana