Vitni Hjuston ubili narkodileri zbog dugova?

Agencije
Vitni Hjuston ubili narkodileri zbog dugova?

Los Anđeles - Privatni detektiv Pol Hjubl tvrdi da su američku pjevačicu Vitni Hjuston (48) ubili trgovci drogom i da posjeduje snimak nadzornih kamera koji i dokazuje njegove tvrdnje, prenose agencije.

Hjubl je rekao da je dokaz o tome da je pjevačica u februaru ubijena zbog dugovanja dilerima predao Federalnom istražnom birou.

U izvještaju patologa navodi se da se pjevačica utopila u kadi u hotelu “Beverli Hilton” nakon što je uzela koktel kokaina, marihuane i još nekoliko legalnih lijekova.

Američki dnevnik “Nešnel inkvajerer” piše da je Hjubl izrazio uvjerenje da je pjevačica bila na meti nekoliko “moćnih narkodilera koji su poslali nasilnike da naplate dugovanja za drogu.”

Prema pojedinim medijskim izvještajima, Vitni Hjuston je dilerima dugovala oko 1,5 miliona dolara.

Međutim, Hjubl je rekao da on ne može sa sigurnošću tvrditi da je pjevačica ubijena već da bi dokazi koje je prikupuo mogli istragu usmjeriti u tom pravcu.

Prema njegovim riječima, on je došao do snimaka nadzornih kamera na kojima se vide dvojica nepoznatih muškaraca koji su više puta ulazili u hotel i miješali se sa pratnjom poznate pjevačice.

On tvrdi da su isti muškarci ušli u njenu sobu i ubili je.

Hjubl takođe nije saglasan sa odlukom patologa da je smrt pjevačice nesrećan slučaj.

- Na tijelu Vitni Hjuston primjetne su odbrambene rane koje su mogle nastati dok se borila za svoj život - ističe Hjubl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana