Vitni Hjuston ponovo na kokainu

Glas Srpske
Vitni Hjuston ponovo na kokainu

Razočarani australijski obožavaoci napustili su koncert RnB dive Vitni Hjuston, jer je izašla na scenu dezorijentisana i najvjerovatnije pod uticajem narkotika. Samo nekoliko mjeseci poslije gostovanja u emisiji "Opra Vinfri šou", u kojoj je "otvorila srce i dušu" i govorila o braku sa Bobijem Braunom i problemima sa kokainom, Vitni Hjuston nastupila je "pod uticajem" na jednom koncertu u Australiji.

Srceparajuća priča kojom je najavila veliki povratak na muzičku scenu, koju je legendarna Vitni ispričala Opri, pala je u vodu, odmah poslije nastupa u Brizbejnu.
Vitni Hjuston uveliko promoviše svoj novi album, a tim povodom je krenula i na kraću australijsku turneju. Prvi nastup i razočaranje obožavalaca bilo je očigledno. Vitni je nekoliko puta morala da napravi i pauze između izvođenja pjesama.

- Jedna pauza je trajala čak 20 minuta, da bi došla do daha - rekao je jedan od posjetilaca, piše "Dejli mejl".

Ovo je prvi nastup Vitni Hjuston u Australiji od 1988. godine, a poslije samo dvije pjesme bilo je jasno da će biti i posljednji... bar neko vrijeme.
- Vidjelo se da je bila na "nečemu". To je bila prava sramota. Zvučala je kao da nikada u životu nije pjevala. Ovo je bio prvi koncert sa kojeg sam izašao -
 - pričao je razočarani obožavalac poslije koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana