Vitni Hjuston majka izvukla iz droge

Glas Srpske
Vitni Hjuston majka izvukla iz droge

Američka pjevačica Vitni Hjuston otvorila je srce i dušu Opri Vinfri povodom svog velikog povratka na scenu, ali i duhovnog preporoda, javili su američki mediji.

Ona je otkrila neke dosad nepoznate stvari o svojoj intimi i ispričala kako je uspjela da prebrodi najgore razdoblje svog života, u kojem je veliku ulogu imao i njen bivši suprug Bobi Braun.

- On je bio moja droga - ispričala je Vitni i objasnila Opri kako bi, da nije bilo njene majke danas, najvjerovatnije, završila tragično. Majka je bila ta koja je izvukla iz pakla droge i prisilila da se prijavi na rehabilitaciju.

Vitni Hjuston, koja se ovih dana poslije sedam godina izbivanja vratila na scenu, ispričala je Opri da su ona i Braun tokom braka uživali u velikim količinama marihuane i kokaina, te još jednom optužila bivšeg supruga za sve zlo koje joj je život donio.

- Da nije bilo njega, nikada ne bih propala. Tada ništa nisam radila bez njega - izjadala se Vitni.
Od Bobija Brauna razvela se u aprilu  2007. godine, te na sudu izborila potpuno starateljstvo nad njihovom maloljetnom ćerkom Bobi Kristin. Zajedno su bili 15 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana