Virtuelni zagrljaj Noleta i Jelene

Agencije
Virtuelni zagrljaj Noleta i Jelene

Srpski teniser Novak Đoković proslavio je pobjedu na turniru u Indijan Velsu tako što je otišao u "Guglov" kampus.

- Posle pobede otišao sam sa timom u San Francisko da posetimo "Gugl" kampus. Nismo imali baš puno vremena za razgledanje, ali sam uživao u svakom trenutku i svim inovacijama. Najviše su mi se svidele "Gugl" naočare, pa sam probao i da igram tenis sa njima. A sada je vreme za Majami! Hvala na podršci!!! - napisao je Nole ponosno na "Fejsbuku".

Nema sumnje da se Đoković dobro zabavio u San Francisku, što je pokazao na objavljenim fotografijama.

Nije propustio ni da virtuelno zagrli svoju vjerenicu Jelenu Ristić i tako još jednom javno pokaže koliko je njihova ljubav jaka. Osim toga, Nole je zajedno sa društvom virtuelno gledao Srbiju, što je posebno oduševilo njegove fanove. 

- Koji je ovo ponos... kad usred Amerike gledaju Srbiju - bio je samo jedan od komentara ispod fotografije.

Noletu ne cvjetaju ruže samo na poslovnom planu, jer je nedavno najavio skoro vjenčanje sa Jelenom, sa kojom se vjerio u septembru prošle godine. U jednom trenutku joj se obratio riječima: "Ti si Ristić još koji mesec, uživaj!"

Veliko oduševljenje fanova popularni par izazvao je i tokom nedavne posjete Andrićgradu. Riječ je o snimku na kojem se vidi kako Nole, u stilu Romea, izgovara ljubavni zavjet svojoj Juliji, odnosno Jeleni. Đoković je tada otkrio da on i Jelena imaju ritual i da kad god posjete neki grad, on joj skine vjerenički prsten sa ruke i ponovo je zaprosi. To će, kaže, raditi sve dok se ne vjenčaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana