Viljem Dafo otkrio kada je shvatio da ima prepoznatljivo lice

G.S.
Viljem Dafo otkrio kada je shvatio da ima prepoznatljivo lice

Čuveni glumac Viljem Dafo nedavno je podijelio kada je shvatio da ima prepoznatljivo lice.

Naime, glumac je prilikom gostovanja u emisiji "Sandej Tudej vit Vili Gajst", koja se emituje na kanalu NBC Njuz govorio je o tome kako je njegova slava porasla nakon što je glumio u filmovima o Spajdermanu, koji su objavljeni početkom 21. vijeka.

U to vrijeme je shvatio da je njegovo lice specifično i da ga ljudi prepoznaju kao slavnog glumca. Glumac je naveo kako je jednog dana dok se vozio podzemnom željeznicom u Njujorku sa svojim sinom Džekom imao nesvakidašnju situaciju.

"Neki mladići su ušli u podzemnu i posmatrali me. Izgledali su nekako grubo, a ja pomislim: 'O, Bože, čak i kad je moj sin ovdje, opljačkaće me ili tako nešto. Nešto loše će se dogoditi'", rekao je glumac, prenosi Kliks.

No, onda je Dafo čuo kako jedan od mladića govori kako to mora biti on jer niko ne izgleda kao Dafo.

Inače, jedna od njegovih prvih uloga bila je još u osamdesetim godinama prošlog vijeka u filmu "Hevenѕ Gejt". Iza sebe ima četiri nominacije za Oscara, a 2017. i 2018. godine osvojio ih je za uloge u filmovima " Florida Prodžekt" i "Et Eternitis Gejt".

Glumio je negativca Normana Osborna u "Spajdermenu" i to u svakom od tri filma s Tobijem Megvajerom, iako je njegov lik umro u prvom filmu trilogije. Pored toga ostvario je uloge u filmovima: "Američki Psiho", "Antihrist", "Platun", "Togo" i brojnim drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana