Vilijem i Kejt u Tadž Mahalu 24 godina posle princeze Dajane

Agencije
Vilijem i Kejt u Tadž Mahalu 24 godina posle princeze Dajane

Britanski princ Vilijem sa suprugom Kejt obišao je posljednjeg dana posjete Indiji Tadž Mahal ispred kojeg se svojevremeno slikala njegova majka princeza Dajana sama.

Vilijem i Kejt slikalii su se na istom mjestu na kojem je i princeza Dajana prije 24 godine, a svi svjetski mediji, prenoseći vijest, navode da Tadž Mahal ima poseban značaj za Vilijema i da on tamo traga za "novim uspomenama".


BBC podsjeća da su princ Čarls i princeza Dajana 1992. godine boravili u Indiji gdje je zajedno trebalo da posjete Tadž Mahal. Ali zbog obaveza koje je imao, princ Čarls nije stigao tako da je Dajana sama posjetila Tadž Mahal.

Trenutak kako sjedi sama na klupi ispred ovog zdanja zabilježen je okom fotografa, a ubrzo su usledile glasine o razvodu prinčevskog para.

"Vojvoda od Kembridža je naravno svjestan ogromnog poštovanja koje u Indiji postoji prema njegovoj majci", rekao je ranije njegov portparol Džejson Knauf.

"Izuzetno je srećan što će posjetiti mjesto gdje je uspomena na njegovu majku živa", naveo je on.

Kako je dodao, dvadeset četiri godine od njene posjete Tadžu, vojvoda i vojvotkinja se raduju što će vidjeti ovo lijepo mjesti i stvoriti nove uspomene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana