Vilijam i Kejt naljutili komšije

Agencije
Vilijam i Kejt naljutili komšije

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton uspjeli su da razljute mještane koji žive u neposrednoj blizini kraljičinog imanja izborom “vulgarnih” crepova.

Prema pisanju “MailOnline” crijepovi na kraljevskom ljetnikovcu zamijenjeni su prošle sedmice, ali uz jedan incident. Naime, novi crepovi su izgleda izazvali bijes lokalnih mještana, jer su boje previše jarke i, po njihovom mišljenju, neprimjerene za jedno takvo zdanje.

- Zgrada je izgrađena početkom 19. vijeka, ali sada je izgubila svoj prvobitni šarm. Nije trn u oku, ali izgleda potpuno drugačije - rekao je jedan od komšija.

Ljetnikovac sa deset spavaćih soba nalazi se na kraljičinom privatnom imanju. Prije nego što se kraljevski par uselio u svoj novi dom, opštinsko vijeće je moralo da odobri mnoge bezbjednosne mjere, kao što je i sađenje deset stabala, koja štite zdanje od radoznalih pogleda. Imanje je u vlasništvu kraljice Elizabete od 1952. godine, a kraljevskoj porodici pripada još od 1862. godine. Mediji kraljevski par ne puštaju na miru, pa se princ nedavno žalio na ružno ponašanje prema njegovoj ženi.

Naime, vojvotkinja od Kembridža pokazala je nekoliko sijedih vlasi, što je izgleda jako uzburkalo javnost, a princa naljutilo što joj paparaci ne daju mira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana