Vilijam i Kejt kumuju Bekamovima

Glas Srpske
Vilijam i Kejt kumuju Bekamovima

Dejvid Bekam objavio je na svom profilu na "Fejsbuku" da se njegova supruga Viktorija oporavlja, te da njihovoj sreći nema kraja nakon što je u nedjelju u sedam časova ujutro rođena djevojčica Harper Seven.

- Ponosim se i presrećan sam! Harper je teška 3,46 kilograma. Viktorija se odlično osjeća, a braća male Harper su presrećna - napisao je Dejvid na svom profilu.

Bekamovi su ime Harper prethodno odabrali, a Seven zato jer vjeruju u srećne brojeve, a djevojčica je rođena u sedam časova ujutro i u julu. Dejvid je ovih dana uspio da se sretne sa princem Vilijamom i Kejt Midlton, koji su na putovanju u Americi. Pretpostavlja se da će upravo novi kraljevski par biti kumovi malene Harper Seven.

Izvor blizak porodici Bekam izjavio je da se slavni par nada da će kraljevski par pristati na ovu njihovu želju.

Dejvid se sa princem Vilijamom i princezom Kejt susreo ovih dana na službenoj večeri u Kaliforniji.

Dejvid i Viktorija prisustvovali su njihovom vjenčanju, a Kejt je nekoliko puta izjavila da obožava da nosi odjeću sa potpisom Viktorije Bekam.

Bekamovi su bili među rijetkim parovima iz svijeta džet seta koji su prisustvovali vjenčanju britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton 29. aprila u Londonu.

Bračni par Bekam od jula 2007. godine živi u Los Anđelesu, pošto je fudbaler potpisao za tamošnji klub Galaksi.

Na vjenčanje princa Vilijama i njegove izabranice pozvano je tek oko 1.900 osoba, pa je među slavnim ličnostima vladala panika da li će imati čast da budu pozvani na vjenčanje koje će nekoliko časova gledati cijela planeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana