Vilijam i Kejt čekaju sina?

Agencije
Vilijam i Kejt čekaju sina?

London - Princ Hari je rekao prijateljima da Kejt i Vilijam očekuju sina, prenose agencije.

On je bio toliko srećan što će postati stric da nije mogao da sačuva tajnu za sebe.

Kladioničari trenutno nude kvote od 1/3 za djevojčicu i 5/2 za dječaka, iako kraljevski par nije dao zvaničnu izjavu o polu djeteta koje treba da dođe na svijet sredinom jula.

Međutim, ove kvote bi lako mogle da se preokrenu, pošto je izvor blizak princu Hariju rekao: “Hari svima priča da Vils i Kejt čekaju dječaka i koliko je oduševljen što će dobiti bratanca. Mislim da su odlučili i koje će mu ime dati”.

Prema navodima drugog insajdera sa dvora i princeza Judženi, Vilijamova rođaka, takođe priča prijateljima da će Kejt roditi sina.

- Uži krug prijatelja i porodice zna da će biti muško i sada svi užurbano kupuju poklone za dječaka. Njihov dom će biti preplavljen plavom bojom – rekla je ona.

Iako ni Kejt ni Vilijam ne žele da javnosti otkriju pol djeteta, Kejt je u martu slučajno nagovijestila da je riječ o djevojčici, a onda je, nekoliko dana kasnije, rekla da je kupila kolica svijetlo plave boje, što bi značilo da čeka sina.

Potom je princ Hari uhvaćen sa plišanim medom plave boje u ruci dok je išao ka Kengsintonskoj palati, u kojoj živi zajedno sa Kejt i Vilijamom.

Međutim, ta misterija je brzo razriješena: jedna djevojčica je zamolila Harija da preda poklon Kejt.

- Iako je u opticaju mnogo glasina, nema šansi da će ih bilo ko zvanično potvrditi u ovom trenutku - kaže dvorski insajder.

Takođe, još se ne zna gdje će se tačno Kejt poroditi, ali je izbor sveden na dvije bolnice – Bolnicu Sv. Marije u Padingtonu, u kojoj je Dajana rodila Vilijama i Harija ili Kraljevska bolnica Berkšir, u kojoj su rođene Kejt i Pipa Midlton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana