Viktorijini anđeli zagolicali maštu fanova

Agencije
Viktorijini anđeli zagolicali maštu fanova

Viktorijine anđele Saru Sampaio i Žozefinu Skriver paparaci su uspjeli da fotografišu u pauzama snimanja kataloga kupaćih kostima, dok su se djevojke prepuštale uživanju u suncu i moru na egzotičnom ostrvu Sent Bartelemi.

Mlada Dankinja Žozefina i Portugalka Sara odnedavno su dio "Viktorijinih anđela", a da ih u manekenstvu čeka duga i uspješna karijera pokazuje prijem koji ove devojke imaju kod fanova ovog brenda, ali i kod poznavalaca modne industrije.

I dok je Sara Sampaio dobila nadimak "nova Adrijana Lima", dotle je Žozefina zabilježila ozbiljne poduhvate u karijeri, pa je već radila revije za modne kuće "Guči", "Maks Mara", "Majkl Kors" i mnoge druge.

Sa druge strane, Sara se proslavila kao model za kupaće kostime i donji veš, a njena karijera krenula je uzlaznom putanjom odmah nakon što je regrutovana u Viktorijino jato.

Ipak, zajedno čine dobitnu kombinaciju.

Ni supermodeli Kendis Svonpul i Stela Maksvel ne miruju. Ove dame snimile su novi katalog za kupaće kostime za prestižni brend "Viktorijini anđeli".

Najnovija linija kupaćih kostima ovog prestižnog brenda naći će se u prodaji tek od 9. marta. Stela i Kendis potrudile su se da fanovima "Viktorijinih anđela" zagolicaju maštu seksi fotografijama, pa su otkrile kako će pojedini modeli izgledati. I dok je Kendis ostala vjerna svom beskompromisnom seksepilu, dotle je Stela zagolicala maštu seksi tijelom u bikiniju i podigla temperaturu u ovim sivim zimskim danima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana