Viktorija oduševila sve novom kolekcijom

Agencije
Viktorija oduševila sve novom kolekcijom

Viktorija Bekam oduševila je modne znalce svojom novom kolekcijom, koju je predstavila na "Njujork fešn viku".

Kritičari su pohvalili Viktorijin modni napredak i odmak od klasičnih pripijenih silueta, a obožavateljke britanske dizajnerke razveselila je i činjenica da je, osim štikli, gospođa Bekam na pisti predstavila i ravne cipele u muškom stilu, koje sama nikada ne nosi.

Što se tiče boja, za sljedeće proljeće Viktorija predlaže kombinacije crne, bijele i narandžaste, uz tek poneke komade u bež nijansama. I dok je u prošlim kolekcijama većinom predstavljala krojeve odjeće kakvu i sama nosi, ovoga puta Viktorija je otišla korak dalje, te osim vrlo senzualnih i ženstvenih haljina, predstavila jakne i pantalone, koje i inače predstavljaju komade koje je prilično teško dobro dizajnirati.

Ovoga puta Viktorija se nije poigrala printom, već je naglasak na jednostavnosti, uz kombinaciju boja i zanimljivih ukrasa, poput providnog materijala ili decentnog štrasa i izazovno smještenih proreza, te čipke. Ona je rekla da je poneke predmete dizajnirala podstaknuta željom svojih sve većih kupaca, a poslije ove modne poslastice mnogi se već pitaju šta Viktorija priprema sljedeće.

Bivša "spajsica" publiku je razveselila i velikim osmijehom, sa kojim je zablistala na pisti, a iz prvog reda pratili su je seksi suprug Dejvid Bekam i malena kćer Harper.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana