Viktorija oblači buduću princezu

Glas Srpske
Viktorija oblači buduću princezu

Najpoznatija supruga fudbalera na svijetu Viktorija Bekam bila je van sebe od sreće kada je dobila poziv od buduće princeze Kejt Midlton da joj pošalje nekoliko haljina iz njene nove dizajnerske kolekcije.

- Izgleda da se Kejt veoma dopada moja odeća, pa ću joj poslati nekoliko haljina iz nove kolekcije za proljeće-ljeto - izjavila je oduševljena Viktorija, koja trenutno promoviše svoju novu kolekciju na Njujorškoj nedjelji mode.

- Bila bih veoma srećna i počastvovana kada bi Kejt odabrala neku od mojih haljina. Ona je predivna devojka i ja joj se divim - rekla je Viktorija, koja se posljednjih nekoliko godina silno trudi da se dokaže kao dobar dizajner, a po svemu sudeći, dobro joj ide.

Kako u Britaniji vlada opšta pomama za svim odjevnim predmetima koje je Kejt Midlton nosila, nema sumnje da će Viktorija i u finansijskom smislu profitirati.

A od juče su poznati i kumovi trenutno najpopularnijeg para na svijetu. Britanski princ Vilijam izabrao je brata Herija da mu bude kum na vjenčanju, a kuma Vilijamovoj vjerenici Kejt Midlton biće njena sestra Filipa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana