Viktorija Bekam zbog kilaže rizikuje zdravlje

Agencije
Viktorija Bekam zbog kilaže rizikuje zdravlje

Viktorija Bekam trenutno je jedna od najuticajnijih ličnosti u svijetu mode, ali čini se da njene haotične obaveze ostavljaju tragove, kako na njenom tijelu, tako i na porodičnom životu.

Jedan od bliskih prijatelja porodice Bekam otkrio je za da je ona usvojila problematične navike u ishrani, kako bi očuvala figuru.

- Ima oko 40 kilograma, kosa joj opada u pramenovima, nokti joj ne rastu, a često se žali na hladnoću i suvu kožu - kazao je on.

Za nju je najviše zabrinut suprug, Dejvid, koji bi želio još jedno dijete. Ovaj četrdesetogodišnjak kaže da su već neko vrijeme blagosloveni sa četvoro zdrave djece.

- Ako budemo imali sreće da dobijemo još jedno, bilo bi sjajno -  izjavio je on, dodavši da je Viktorija sjajna majka tri dječaka i jedne djevojčice.

- Ona vodi brigu o djeci, a uz to i naporno radi - rekao je Bekam.

Uprkos želji proslavljenog fudbalera, Viktorija, čini se nema mnogo vremena za prinovu. Međutim, ostavlja prostora za to u budućnosti.

Na nedavnoj večeri popularnog britanskog para, u jednom losanđeleskom restoranu, prisutni su primijetili da je Viktorija naručila par malih porcija kuvanog povrća, dok je u drugom restoranu samo sažvakala hranu, radi ukusa, poslije čega je izbacivala u salvetu.

Na sve to, Viktorija dodaje da jede dosta voća, zdrave hrane i puno vitamina koji joj često dopunjuju ishranu, jer joj je za naporan ritam potrebno dosta energije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana