Viktorija Bekam šokirala javnost novim imidžom

Agencije
Viktorija Bekam šokirala javnost novim imidžom

Nekadašnja pjevačica, žena Dejvida Bekama, majka četvoro djece i uspješna modna dizajnerka poznata zbog svog besprijekornog stila i "vrtoglavih" štikli bez kojih se ne može vidjeti u javnosti, izjavila je da prestaje da nosi štikle!

Makon modne revije na Nedelji mode u Njujorku zbunila je pristune svojim nesvakidašnjem imidžom.


"Mislim da su ljudi vidjeli pravu mene kada sam izašla (na modnu pistu) obučena u muške pantalone, rolku i patike."

Prije pet godina joj je lekar rekao kako mora da ukine naviku da nosi visoke štikle, jer joj uništavaju stopala, a izgleda da je Viktorija (41) tek sad njegovo upozorenje shvatila ozbiljno.

U novom intervjuu za britanski "Telegraf", dizajnerka je objasnila kako ne može više da "trčkara okolo u štiklama od 15 centimetara kao majka koja radi."

"Ne mogu više da hodam u štiklama. Barem ne dok radim. Putujem mnogo, pa odjeća mora da bude jednostavna i udobna", istakla je "nova" Viktorija.

A, takva joj je bila i modna kolekcija, koju je opisala da je za "djevojku koja se zabavlja, ali ne previše. Potrebna joj je odjeća za posao, ali i za izlazak."

Viktorija ovu neočekivanu promjenu opisuje kao odrastanje, kako nje, tako i njenog brenda, koji želi da učini dostupnijim radnim ženama.

Ovo je veliki kontrast u odnosu na njenu izjavu od ranije, kada je rekla: "Mrzim ravnu obuću. Ne mogu da hodam u njoj. Volim štikle, ali mrzim moja stopala - to je nešto najodvratnije na meni."

Viktorija se prošle godine podvrgla operaciji za uklanjanje čukljeva, koji su direktna posljedica konstantnog nošenja štikli, a izgleda je odluka da prestane da nosi štikle (ili barem da ih ne nosi često) još jedan korak ka tome da živi komotnije i sa manje žuljeva i bolova u stopalima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana