Viktoria Bekam proslavila 48. rođendan, pa pokazala kako je izgledala kao djevojčica

GS
Foto: Agencije

Pjevačica i modna dizajnerica Viktoria Bekam juče je proslavila 48. rođendan, a tim povodom prisjetila se svog rođendana kada je bila tek 9-godišnja djevojčica.

Supruga slavnog fudbalera  Dejvida Bekama podijelila je na svom Instagramu uspomenu na svoj rođendan iz djetinjstva gdje je pozirala sa rođendanskom tortom.

"Moj deveti rođendan. Osjećam se kao da je bilo juče", napisala je Viktoria spomenuvši i svoju majku Džeki.

U komentarima su se nizale čestitke, a i ostali članovi porodice Bekam iskoristili su priliku da voljenoj supruzi i majci čestitaju rođendan.

"Sretan rođendan najboljoj supruzi, majci i poslovnoj ženi. Želimo ti najljepši dan jer ti to zaslužuješ. Volimo te puno", uz romantičnu je fotografiju napisao Dejvid s kojim je Viktorija u braku od 1999. godine.

Par vrijedi za jedan od najslavnijih, iako je njihov brak jednom bio u krizi, uspjeli su to prebroditi. Prije par godina obnovili su zavjete, a danas zajedno imaju četvero djece, tri sina i kćerku.

Povodom Viktorijinog rođendana, njena najmlađa kćerka Harper Seven napisala joj je čestitku koja je Viktoriu posebno dirnula, a oglasio se i novopečeni bračni par, njihov najstariji sin Bruklin i njegova supruga Nikola Pelc koji su joj čestitali rođendan posvetivši joj objave na svojim profilima.

Viktoria je rođena 1974. godine u engleskom gradu Harlovu. Bila je jedna od članica popularne ženske grupe Spice Girls, zatim se bacila u modne vode, a njen brend postoji preko deset godina.

Poznata je po svojim rigoroznim dijetama, a njen suprug nedavno je otkrio da ona posljednjih 25 godina svaki dan jede istu hranu.

U subotu 7. aprila oženio se njen i Dejvidov najstariji sin Bruklin, a njegovo vjenčanje koje se procjenjuje na preko tri miliona dolara, održalo se na luksuznom porodičnom imanju njegove supruge Nikole Pelc, prenosi Klix.ba.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana