Viki u šetnji, Dejvid TV voditelj

Agencije
Viki u šetnji, Dejvid TV voditelj

Viktorija Bekam svakodnevno fascinira svijet glamuroznim kombinacijama koje nadopunjava ultravisokim štiklama, ali najnovije fotografije otkrivaju nešto sasvim novo.

Modna dizajnerka i supruga slavnog Dejvida Bekama odlučila je da obuje ravne cipele. Koliko god se to činilo nevjerovatno, lijepa mama za to se odvažila za vrijeme šetnje sa svoje četvoro djece u Los Anđelesu i dokazala da ipak može da izdrži jedno popodne bez vrtoglavo visokih potpetica.

Osim što je šokirala izborom gotovo neuglednih ravnih cipela, Viktorija je ovoga puta pokazala i zašto, između ostalog, voli da nosi potpetice. Njen najstariji sin, 13-godišnji Bruklin, viši je od mame.

Ipak, čini se da Viktoriji to nije previše smetalo, zato je prijatno poslijepodne provela sa Bruklinom, ali i desetogodišnjem Romom, sedmogodišnjim Kruzom i preslatkom 16-mjesečnom mezimicom, kćerkicom Harper.

Njenom mužu Dejvidu ponuđena je vrtoglava cifra da bude domaćin emisije na američkoj televiziji. Dejvid je navodno u pregovorima sa mrežom "Tajm Vorner" o sopstvenoj televizijskoj emisiji. On bi vodio tok-šou čija bi okvirna tema bila sport,  a fudbaler bi ako prihvati "tezgu", inkasirao više od deset miliona dolara.

- Uprava želi Bekama, nastavio on da igra za "Galaksi" u Los Anđelesu ili ne. Spremni su da mu u Njujorku ponude najluksuzniji smještaj za njega i porodicu, ukoliko zbog TV angažmana ostane u Americi - navodi izvor iz "Tajm Vornera".

Šestočlana porodica Bekam navodno već razmišlja o preseljenju u "Veliku jabuku", pošto bi to Viktoriji pružilo nove mogućnosti za razvoj modne karijere.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana