Victorias Secret: Ljeto je već stiglo!

B92
Victorias Secret: Ljeto je već stiglo!

Puteni Viktorijin anđeo iz Južnoafričke Republike, Kendis Svonepul, zauzima prestižno mjesto na koricama novog Victoria's Secret kataloga kupaćih kostima za ljeto 2013, prenosi B92.

Ona treću sezonu zaredom krasi katalog kupaćih kostima ove kompanije, ovoga puta u Very Sedžy Bandeau bikiniju, puš ap modelu u retro fazonu.

- Veoma je lijepo što sam na naslovnoj strani kataloga i velika mi čast što naljeđujem mesto na kome su nekad bile legendarne ljepotice poput Tajre Benks i Žizel - kazala je 24-godišnjakinja.

- Za mene je snimanje kataloga kupaćih kostima najbolji dio uloge Vikotrijinog anđela, jer obožavam sunce i more.

Victoria's Secret je najavio svoj 16. katalog kupaćih kostima na Fejsu riječima, „Najseksepilnija sezona kupanja upravo počinje".

Katalog je sniman u Majamiju i na ostvrima Turks i Kajkos, a osim Kendis tu su i njene koleginice Miranda Ker, Erin Hederton i Doucen Krus, kao i Vougov top model za 2012, američka manekenka Karli Klos.

Kupaći kostimi su inspirisani starim Holivudom, glamuroznim starletama i njihovim šik ljetovanjima po najluksuznijim destinacijama na svijetu.

Fotograf je Rasel Džejms.

Viktorijini anđeli kažu da se za snimanje u bikinijima pripremaju tako što svakodnevno džogiraju, rade jogu i vježbe uglavnom za čvršću zadnjicu.

Ali, ističu i da je važno da unosite dovoljno hrane.

- Važno je da budete fit a ne premršavi. Morate imati obline - otkriva Erin Hederton (23) bivša djevojka Leonarda Dikaprija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana